Hej!

Jag vet att jag uppdaterar lite just nu... förlåt för det! Har inte haft orken eller lusten att skriva pga. mycket träning och mycket tankar kring livet. Men, nu tänker jag uppdatera då jag äntligen kan ge mig själv en VILO-kväll bara för att få tid att tänka och skriva. Det händer mycket just nu, men ändå inte så mycket som riktigt går att skriva om.

Men, det har hänt mycket med mig själv. Jag är mer medveten om mig själv och min kropp. Jag tar för mig mycket mer och står för den jag är i både tal och utstrålning! Det är jag verkligen stolt över, för det har jag velat så länge!
Vikten står fortfarande stilla, men jag bygger utan tvekan muskler. För jag tränar så otroligt mycket jämfört med förut. Slog rekord i träning förra veckan, *STOLT!*

Vi har även fått en nya lärare i ett nytt ämne, vilket är livssåskådning. Otroligt viktigt, intressant och inspirerande! Och läraren är fantastisk. Hon får mig verkligen att tycka, tänka och känna och även att förstå varför. Klockrent!

Denna vecka har vi jobbat lite med fokusering vilket vi bla. gjorde med hjälp av pilar och pilbåge! Övning ger färdighet sägs det, och det är verkligen så. Och om man fokuserar så kan man klara allt, även det som kan verka omöjligt. Jag sköt ett antal pilar och träffade inte en enda. Men, mot slutet hittade jag tekniken. Och på min sista pil fick jag till det. Då kände jag att NU!! Och då fick jag skjuta en till pil, och då träffade jag djurmodellen som vi sköt på rakt i huvudet, HIGH FIVE till mig!! Ni skulle bara veta vilken otrolig känsla det var, det strålande verkligen lycka i varje fiber av mig.

Du kan göra precis det du vill bara du tror på dig själv!

Dags för update

Eller vad säger ni?

Har inte hänt så mycket mer än vanligt egentligen... mycket träning förstås, med volleyboll, vattengympa, innebandy och spinning. De som är markerade med svart är de obligatoriska träningspassen. Det kan även bli att det tränas mer än så, med skidor, promenader, badminton, styrketräning och andra träningsformer. Som ni märker ligger mitt fokus på träning just nu. Det gör att jag bygger muskler och går för tillfället inte ner i vikt, men jag håller en stadig siffra på 105-106 kg. Mitt mål då kursen är klar är at ha kommit under den magiska siffran 100 kg. Men, även om jag inte förlorar i vikt i kilon så märker jag att jag orkar mer, just för att jag bygger muskler.

Nu i veckan har jag tyvärr råkat ut för en förskylning, och kan idag inte vara med på vattengympan, lite synd eftersom jag verkligen varit peppad och sätt framemot träningen denna vecka! Hoppas jag kan vara med på spinningen, men kommer förstås känna efter ordentligt så att jag inte överanstänger hjärtat med infektion i kroppen... och det är inte bra eftersom mitt hjärta gör lite som det vill just nu. Men, kommer vila ikväll och i morgon blir det STHLM med curling och att besöka Stockholms Operett ensamble för en föreställning där, spännande!

Hoppas i alla fall på att åtminstonde bli frisk till helgen då jag bett Emma H att hjälpa mig med lite styrketräning, och så vill jag ta en tur till Norrtälje, skippar nog Sthlm denna helg.


How do we find the courage to be true to ourselves? (Hur finner vi modet att vara sann mot oss själva?)

Vad tror du? Kommentera :)

/ BRITSY

RSS 2.0