Ja, mina kära vänner!

Nu närmar sig slutet på denna kurs! Känns sorgligt - men jävligt bra! På Fredag är jag klar med den här delen i mitt liv - efter sommaren börjar allvaret. Visst, har det varit allvar nu, men inte på samma sätt, nu blir det något jag utbildar mig till när jag läser Häslopedagog. :)

Det här året har jag lärt mig så mycket om mig själv! Det är så fantastiskt. Jag ser annorlunda på mig själv och på andra. Jag har hopp och vill och vet att jag klarar så mycket! Det är verkligen så att det inte är något som stoppar mig förutom jag själv, och det tänker jag inte tillåta. Jag vet att jag har mycket kvar att lära, men jag har hopp!

Några andra saker jag lärt mig är att allt löser sig bara man väntar ut det och inte får panik. Det är verkligen så! Och ingenting är omöjligt, och då menar jag INGENTING! För vi har alla fantastiska möjligheter, bara vi tar vara på dem!
För vi kan om vi vill, och ALLA har ett val och ALLA kan! Våga inte säga något annat. ;)

Det här året har jag också kommit nära på att bli ett med min själ på mitt sätt. Jag tror att om Jag är ett med min själ så kan jag göra objektiva beslut, som inte har något med mina känslor eller värderingar att göra, och det är en fantastisk känsla!

Jag vill tacka ALLA som följt min blogg och min resa fullt ut, ni ska ha en eloge! Ni är fantastiska och ni kan ALLT bara ni vill!

En stor KRAM till er alla!

/ Britsy(en lyckligare mer hel människa)

RSS 2.0