Innebandyturnering!

Har ägt rum! Det var superkul och jag är helt utmattad idag. Kan verkligen inte ta det lungt när det gäller sporter jag tycker är roliga. Så är det bara. Hjärtat protestrerar lite, men det är ingen fara bara jag få vila. :) Jag ägde totalt ut mig själv och hade jätteroligt med HP 1:orna :) Tack tjejer!

Har tränat som en galning hela veckan och hoppas att det blivit resultat på vågen även om det inte är det som är det viktigaste. Jag bygger muskler också. :) Men, lite hoppas jag att jag har gått ner. Kommer att väga mig i morgon före brunchen. :)

Annars har vi pratat mycket om lovet och hur vi ska klara av alla frestelser, vad vi har för stöd och mål. Vi har haft duo-samtal om detta, och trio-samtal hade vi förra veckan. Det äs riktigt bra samtal som går ut på att man har en handledare som lyssnar och ställer frågor, samt den som har problemet och sist men inte minst den som ska titta, lyssna och skriva ner vad den ser och sedan berätta det för handledaren och den som har problemet när de är klara. Riktigt bra samtal!

Vi har även haft vattengympa denna vecka! Som sagt mycket träning! :)

Idag är det julbord med underhållning och i morgon är det sista dagen som sker med brunch och mys. :) Sen är det jullov och på Lördag åker jag hem!! :D Skönt ska det bli!

Nu ska jag sova en liten stund så att jag orkar med resten av dagen, spinningen skippar jag! Hjärtat behöver vila idag.

Kom ihåg att leva här och nu!

Tiden går fort när man har roligt!

Omprioriteringen är fortfarande under konstruktion! Har mycket kvar att lära mig! Men, å andra sidan så händer det mer med mig själv som person just nu. Jag utvecklas långsamt men säkert. Idag hade jag föredrag om övervikt och hur den påverkar hjärtat. Det gick bättre än jag någonsin kunnat tänka mig! Jag vet att jag är duktig på att prata inför människor, jag vet att jag kan bara jag vill! Och idag ville jag. Jag var sjukt nervös, och det var en tillgång i redovisningen. :) Jag bjussade som en galning på mig själv och framkallade en massa skratt och det var bara helt otroligt! Detta är ett stort steg för mig i vägen om att bli en människa som tar för sig mer och ger mer av sig själv. This was a great day!!

En annan sak som hände idag var att när jag var på affären så blev det krångel med betalningen, och jag visste att jag hade rätt så jag stod på mig. För ett halvår sedan skulle jag bara sagt... jaha, jaja jag hade nog inte pengar på kortet då... Men, idag så stod jag på mig och sa att jag var 100 procent säker på att jag hade pengar på kortet sen innan. Det är förmodligen så att det blev något fel med kontakten med banken. Och det är ju inte affärens fel heller, så jag höll mig lugn även fast jag var otroligt frustrerad! Trött och hungrig var jag också, men fina Jeanette och Charlotte räddade mig, tack för det brudar!!

Jag märker att jag förändras mer och mer som person även om jag står stilla i vikt! Jag kan ta det just för att jag förändras så mycket. Jag har tålamod! Snart kommer jag att ha styrkan att fortsätta gå ner i vikt. Fast det kan ju också vara så att det just nu är normalt att stå stilla! Och sen kommer kurvan att gå ner, just för att jag inte tänker tillåta något annat!

Har också märkt att mina stora HALLELUJA MOMENTS sker mest på en och samma dag... jag undrar lite varför det är så? Jag blir helt övervälmigad av en perfekt dag...  Det är i alla fall coolt om något! :)

Och om en vecka är det jullov och jag är hemma! :D Ska bli skönt att komma hem och träffa familjen, släkten och vännerna! <3

Ha tålamod, tålamodet är din bästa vän!

RSS 2.0