Suveränt!

Vi i klassen har gått ner sammanlagt 101 kg, säkert mer också eftersom vissa inte vägt sig på kanske 2 veckor. Själv har jag gått ner 9.5 kg :) vi äger!

Hur ser du på dig själv?


Förlåt för dålig uppdatering

Har väll egentligen inte hänt mer än vanligt här... mycket funderingar som vanligt. Och mycket jobb med att sätta målet. Jag har målet helt klart för mig i huvudet, det svåra är att få ner det på papper. Och så har jag svårt att komma på hur jag ska unna mig när jag nått ett delmål. Det är lättare att se vad som jag ska göra när hela målet är avklarat. Någon som har någon idé på hur jag ska fira när jag klarat mina delmål? Please tell me!! Det ska inte kosta pengar eller innehålla det jag avstått ifrån, så som skräpmat och socker.

Snart är det lov och det ska bli otroligt skönt att komma hem! Träffa familjen och vännerna. <3 Mysigt värre!

Idag var vi på Skebo herrgård och åt god mat och tittade runt på herrgården och hotellet. Sedan åkte vi runt och tittade på djuren och slakteriet. Usch, slakt av grisar är inte kul att se!

Allt verkar gå åt rätt håll i alla fall! Ska väga mig på Torsdag och hoppas på att jag då väger, 109 kg och har då med andra ord gått ner 9 kg och håller planen. Men, det är ju precis på gränsen av vad som är hälsosamt att gå ner. Det ligger ju på 0,5-1 kg i veckan. Och om jag ska ha gått ner 9 kg så är det 1 kg i veckan. Men, det ligger nog där omkring :)

Nu ska jag lägga mig för att sova min skönhetssömn och sedan försöka kliva upp till halv åtta :) Mobilen stängs av och kommer då inte störas av nåt och då blir stressen mindre, och hjärtat gladare :)

Life has never been sweeter - men är livrädd för att falla tillbaka....

Update

Ska göra ett försök med att uppdatera, även fast jag är trött och inte har någon direkt inspiration. Veckan började med redovisning av smooothisarna i matsalen då alla på skolan fick smaka på dem. Kul! Våran smoothie innehöll apelsin, tomat, hjortron och chili, mycket spännande :) Sedan hade vi också bananprovning, på krav- och icke-krav bananer. Det intressanta var att de flesta tyckte Icke-krav bananerna var godast. De visste såklart inte vilken som var vilken. Det berodde kanske också på att Krav-bananerna inte var helt mogna. I måndags var det också elevrådsmöte, då vi planerade inför den gemensamma dagen som kommer äga rum i morgon. Jag och Angie tog på oss att göra schemat och gruppindelningen inför dagen. Det gick bra och vi blev nöjda :) Sen har vi varit på studiebesök måndag eftermiddag och tisdag, vi besökte en laxodling, tunnbröd och ägg gödning eller vad man kallar det :P Idag har vi pratat om hur vi ser på oss själva och våran kropp. Ja, det är väl vad vi hittils gjort skolmässigt denna vecka. Annars har jag kick-and-boxat :) Stolt för att jag är så bra!

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, utom en fråga som jag vill att ni funderar över: Kan man ha för hög självkänsla?


/ Britsy

RSS 2.0